Worms Armageddon

Worms Armageddon fikk plutselig en stor oppdatering

21 år etter spillets lansering.

1999 var året da Worms Armageddon så dagens lys for første gang. Nå, 21 år etter, har spillet plutselig fått en diger oppdatering på PC, med alt fra ytelsesbaserte forbedringer til helt nytt innhold.

Worms-bursdag

Worms Armageddon skal visstnok også kjøre knirkefritt på eldre maskiner.
Team17

Den uventede gratisoppdateringen kommer i forbindelse med Worms-seriens 25-årsdag. Utvikler Team17 forteller at det har tatt syv år å få stelt i stand hele greia, som inkluderer opprydding i 370 feil, 45 endringer og 61 nye funksjoner.

Blant de tekniske nyvinningene spillere kan utforske er ubegrenset bildefrekvens, støtte for såkalt «windowed mode» og generelt bedre ytelse på både eldre og nyere systemer.

Hva innhold angår har Team17 spikret på en rekke funksjoner som tidligere har vært tilgjengelige via modifikasjoner. For eksempel lokker oppdateringen med flere tilpasningsmuligheter for kampene – så du kan justere fysikken eller endre på hvor mye man kan gjøre per tur.

Jubileet byr riktignok ikke bare på nostalgi, og et helt nytt Worms-spill er også på vei. Worms Rumble, som det heter, serverer en ny vri på de klassiske markeslagsmålene, med kamper i sanntid. Spillet skal etter planen lanseres senere i år, på PC, PlayStation 4 og PlayStation 5.

Torchlight II er gratis på PC nå.
Ny gavepakke fra Epic Games Store »

Siste fra forsiden