Torchlight II - gratis

Torchlight II er gratis på PC nå

Ny gavepakke fra Epic Games Store.

Runic Games

Torchlight II er det nyeste innslaget på gratistavla til Epic Games Store. Frem til 23. juli koster det akkurat null kroner å plukke opp det spenstige actionspillet fra utvikler Runic Games.

Torchlight II ble godt likt her på bruket.
Runic Games

Vil du ha et eksemplar er det bare å rusle innom spillets oppføring i Epic-butikken. Her trykker du på den magiske «Get»-knappen, logger deg inn med Epic-konto og så er spillet ditt for all fremtid.

Actionrollespill helt etter læreboka

Snart åtte år har gått siden den opprinnelige lanseringen av Torchlight II. Spillet følger i forgjengerens fotspor, med tilfeldig genererte grotter for en eller flere spillere å kjempe seg gjennom. Vår egen Gøran Solbakken ga opplevelsen åtte av ti poeng, og skrøt blant annet av spillets store innholdsmengde.

– Runic Games har laget et spill som suger deg inn, kaster deg til ulvene, og ikke gir slipp på deg. Torchlight II utfolder seg i akkurat passe tempo, gir deg en ny gulrot å hige etter til akkurat rett tid, og som strør små og store belønninger rundt deg hele tiden.

Et nytt spill i serien er for øvrig også underveis. Torchlight III er for tiden tilgjengelig i early access på PC, og skal også til PlayStation 4 og Xbox One etter hvert.

LES OGSÅ: Torchlight III er ute i Early Access nå »

Siste fra forsiden