Torchlight III

Torchlight III er ute i Early Access nå

Ble plutselig sluppet under PC Gaming Show.

Echtra Games

Lørdag kveld ble Torchlight III sniklansert i Early Access på Steam, i tandem med en presentasjon under PC Gaming Show.

Torchlight III.
Echtra Games

Som sine forløpere er Torchlight III et spill der man hugger seg gjennom fiender og grotter, mens man stadig blir kraftigere, samt finner bedre utstyr. Man kan spille spillet alene eller med tre andre venner, og for øyeblikket er det kun to akter som er tilgjengelig.

Spillet tar sted et århundre etter begivenhetene i Torchlight II, der Ember Empire er på hell. Novastraia er i ferd med å bli invadert, og du skal være med på å forsvare mot invasjonen.

Torchlight III.
Echtra Games

Nytt i serien er det at du får din egen festning, der du kan oppgradere utstyr og gjøre ditt eget. Ellers får du igjen et eget kjæledyr som du kan utvikle utover i spillet. I Early Access nå er det fire klasser å velge mellom, som har egne klassespesifikke egenskaper.

Torchlight III skal også etter planen slippes på PlayStation 4 og Xbox One etter hvert.

Torchlight-spillene ble i sin tid sett på som Diablo-kloner, selv om de også har mye eget gående for seg. Vi likte begge to veldig godt.

– Runic Games har laget et spill som suger deg inn, kaster deg til ulvene, og ikke gir slipp på deg. Torchlight II utfolder seg i akkurat passe tempo, gir deg en ny gulrot å hige etter til akkurat rett tid, og som strør små og store belønninger rundt deg hele tiden, skrev vår anmelder om Torchlight II.

LES OGSÅ: Demon's Souls pusses opp for PlayStation 5 »

Siste fra forsiden