Rome: Total War er ferdig

Årets kanskje største strategitittel er ferdigutviklet, og vil komme i salg om kort tid.

Sent i går kunngjorde Activision at utviklingen av Rome: Total War var ferdig, og at spillet var sendt i trykken. Dermed er det ikke lenge til vi kan sende elefanter i kamp som Karthago eller kjempe mot galliske opprørere med romere i fullversjonen av dette etterlengtede spillet. Den norske utgivelsesdatoen er satt til 1. oktober, mens heldige amerikanerne får spillet allerede 22. september.

Rome: Total War fortsetter på samme måten som de to kritikerroste forgjengerne (Shogun og Medieval), men legger til en rekke nye elementer. Spillet foregår i tiden da Roma dominerte den kjente verden, og målet for spillet er å ende opp med at din fraksjon får makten og keiserembetet i Roma.

I Rome: Total War er gameplayet delt i to hoveddeler. I den ene delen får du kontroll over imperiebygging, politikk og slike ting, mens i den andre delen får du kontroll over enhetene dine på slagmarken. Slagmarkene i spillet gjenskaper geografien i Europa, og befolkes av opp til 10000 individuelle enheter. Hvis du kjemper om en spesiell by, vil hver enkelt bygning i denne byen befinne seg på slagmarken og kan ødelegges.

Siste fra forsiden