Rykte hevder at The Legend of Zelda: Breath of the Wild ikke kommer før neste sommer

Blir altså ikke lansert med Nintendo Switch, om det stemmer.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Nintendo

Ifølge Eurogamer og Emily Rogers – som er kjent for å vite hva som rører seg i Mario-kontorene – kommer ikke The Legend of Zelda: Breath of the Wild til å slippes i tandem med Nintendo Switch i mars. Ryktet sier at Nintendo vil være helt sikre på at spillet er så bra som mulig før det slippes.

The Legend of Zelda: Breath the Wild.
Nintendo

Riktig nok er det en god stund siden Nintendo har uttalt seg om når spillet faktisk skal ut. Opprinnelig var planen å slippe spillet til Nintendo Wii U allerede i 2015, men det åpne Zelda-spillet har blitt flyttet flere ganger siden den gang. En endelig slippdato har likevel ikke vært annonsert, og derfor er det feil å kalle dette en «utsettelse». Det var bare ventet at spillet skulle slippes i tandem med Nintendo Switch.

I stedet virker det som om planen er å slippe et nytt Mario-spill sammen med den nye konsollen i mars, melder Eurogamer. Vi fikk noen glimt av det som potensielt kan være dette spillet i avdukingstraileren til Nintendo Switch i oktober.

Åpen verden

The Legend of Zelda: Breath of the Wild.
Nintendo

Det neste The Legend of Zelda-spillet skal prøve å skille seg fra den vante formelen som serien har fulgt siden hoppet til tre dimensjoner med The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Nå er planen å kjøre på med en åpen verden, der man kan ta en aktiv del i hvordan man vil utforske spillet.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild skal slippes samtidig til både Nintendo Switch og Wii U.

Du kan lese alt vi har skrevet om The Legend of Zelda: Breath of the Wild på spillets produktsider »

Siste fra forsiden