Xbox One S All Digital

Rykte: Microsofts heldigitale Xbox kunngjøres denne uken

Og WinFuture hevder å sitte på både pris og lanseringsdato.

Illustrasjonsbilde.
Audun Rodem, Gamer.no

I mars dukket det opp rykter om at Microsoft skal lansere en ny Xbox-konsoll som dropper fysiske disker. Nå har disse ryktene fått mer vann på mølla, som blant andre Eurogamer rapporterer.

Det tyske nettstedet WinFuture hevder nemlig å ha kommet over informasjon som både gir oss pris og lanseringsdatoen til Microsofts nye, heldigitale konsoll – i tillegg til datoen for kunngjøringen av produktet.

Xbox One S All Digital, som konsollen er ventet å hete, skal ifølge WinFutures opplysninger offisielt kunngjøres allerede den 16. april, altså på tirsdag.

Illustrasjonsbilde.
Audun Rodem, Gamer.no

Slippes trolig den 7. mai

Deretter skal maskinen lanseres i Europe den 7. mai til en pris på 230 euro, som tilsvarer cirka 2200 kroner. Konsollen skal visstnok slippes med én trådløs kontroller, og både 4K-video og HDR er støttet.

Ifølge WinFutures rapport vil konsollen, som nettstedet har fått tak i flere bilder av, ligner veldig på den eksisterende Xbox One S-maskinen når det gjelder design, med det unntak at den altså mangler åpning for optisk drev.

Lanseringsdatoen stemmer overens med tidspunktet som ble oppgitt av kilder nettstedet Windows Central var i kontakt med i mars. Disse hevdet at maskinen skulle komme tidlig i mai, med forhåndsbestillinger som starter i midten av april.

Ingenting er ennå offisielt kunngjort av Microsoft, men om det er hold i opplysningene vil vi altså vite alt om meget kort tid.

Les også: Microsoft, Nintendo og Sony undersøkes for abonnementstjeneste sine »

Siste fra forsiden