Xbox Maverick

Rykte: En ny Xbox-konsoll som dropper fysiske disker er rett rundt hjørnet

Audun Rodem, Gamer.no

Vi har etter hvert blitt ganske vant til at spillkonsoller kommer med innebygget drev til å kjøre fysiske disker, men nå ser det sannelig ut til at Microsoft skal lansere en ny konsoll uten denne funksjonen.

Nettstedet Windows Central har vært i kontakt med kilder som hevder at en ny Xbox-variant som kun er beregnet på å kjøre digitalt kjøpte spill er rett rundt hjørnet.

Xbox One S All-Digital Edition

Maskinen, som hittil har vært kjent på ryktebørsen under navnet Xbox Maverick, skal ha fått navnet Xbox One S All-Digital Edition og skal ifølge kildene lanseres i mai i år – altså ganske snart.

Ingen vet hvordan den nye diskdrev-løse Xbox-maskinen ser ut, men det er godt mulig den blir ganske kompakt, som Xbox One X, her avbildet.
Audun Rodem, Gamer.no

Gamer.no skrev om den nye Xbox-konsollen uten diskdrev allerede i fjor, sammen med rykter om at Microsoft skal lansere to nye neste generasjons konsoller i 2020.

Det foreligger dessverre ikke så mye mer informasjon om den nye konsollen, men som navnet antyder ser det ut til å dreie seg om en ny variant av den eksisterende Xbox One S-maskinen.

Som Windows Central peker på er det mulig konsollen blir en del rimeligere med tanke på den vil pakke mindre maskinvare under panseret.

Inntil det foreligger offisielle kunngjøringer er det som alltid best å ta opplysningene med den berømte saltklypen. Om kildene farer med sannhet vil vi nok høre noe fra Microsoft ganske snart.

Les også: Dette er spillene du får med PlayStation Plus og Xbox Gold i mars »

Siste fra forsiden