Rykter om God of War 2

I går dukket det opp tilsynelatende lekket informasjon om God of War 2 på nettet.

I følge en artikkel på Eurogamer, som nå er fjernet (visstnok etter trussel om søksmål), er God of War 2 under utvikling for PS2, og skal etter planen lanseres i februar neste år. Eurogamer hevdet å ha fått tilgang på lekkede markedsføringsdokumenter fra Sony, og at det er der informasjonen stammer fra.

I følge artikkelen er God of War 2 under utvikling hos SCEA Santa Monica, som stod for originalversjonen (om spilldesigner David Jaffe har en finger med i spillet vet vi ikke). Historien skal nok en gang være sentrert rundt Kratos, som denne gangen har tenkt å få hevn over gudene på Olympus.

Kjettingsverdet hans skal nå kunne brukes til å krysse raviner og trekke ting til bakken, og takket være et forbedret klatresystem skal mye av kampene foregå både på vegger og i tak. Etter hvert skal Kratos få tilgang til Icarus sine vinger, som kan brukes til å glidefly med. Dessuten får han visstnok mulighet til å ri Pegasus og bruke en rekke nye mytologiske våpen.

Hvorvidt informasjonen er ekte eller ikke vites ikke, og det er nok mange som vil lure på hvorfor en så viktig tittel hovedsakelig lanseres til PS2 etter at PS3 (sannsynligvis) har blitt lansert. Tidlige rykter ville dessuten ha det til at God of War 2 var under utvikling for PS3. Det skal imidlertid sies at Eurogamer nevner en PS3-versjon som en mulighet.

I følge en talsmann fra Sony, som har snakket med nettstedet Gamespot angående disse ryktene, har det ikke kommet noen offisielle kunngjøringer angående God of War 2, og alle nyheter angående denne tittelen må klassifiseres som rykter og spekulasjoner. Uansett hva som er tilfelle, regner vi med at Sony har en offisiell kunngjøring på lager, som etter alt å dømme vil komme på E3.

Siste fra forsiden