Saboteur offisielt kunngjort

Pandemic har fortalt litt mer om Saboteur, et åpent actioneventyr hvor handlingen foregår i det okkuperte Frankrike.

Den australske utvikleren Pandemic kom nylig med den offisielle kunngjøringen av det neste storspillet deres, Saboteur. Dette er et åpent actioneventyr satt til Frankrike under krigen, hvor vi følger en mann på hans jakt etter å finne og straffe nazistene som drepte vennene hans.

Saboteur kommer med en fullstendig interaktiv og åpen verden, hvor vi får en rekke historiebaserte oppdrag og sideoppdrag. Underveis får vi mulighet til å bruke alle kjøretøyene vi kommer over (enten de er militære eller sivile) og benytte oss av forkledninger og ulike autentiske våpen.

Spillet vil legge kraftig vekt på sniking, og hvis gatene blir for utrygge, vil du ha mulighet til å klatre opp på hustakene og navigere deg gjennom byen på den måten. Jo mer trøbbel du skaper for nazistene, jo mer må du gjøre for å hindre dem i å legge merke til deg.

Et av de mest spennende elementene med spillet er hvordan det visuelle forandres etter som du spiller. I områder der nazistene har total kontroll, er grafikken i sort/hvitt, noe som gir et kraftig signal til spilleren om at her må han hele tiden passe på å ikke vekke unødig oppmerksomhet.

Etter hvert som han utfører vellykkede sabotasjeoppdrag vil de andre innbyggerne oppfordres til å stå i mot tyskerne, noe som vil resultere i at grafikken gradvis får farger, og står i større og større kontrast til de triste områdene der nazistene har full kontroll.

Pandemic har nå lansert et nettsted for Saboteur, hvor du kan se en rekke skjermbilder og konseptbilder fra spillet. I tillegg har de lagt ut en del andre "inspirasjonsbilder", som kan være verd en titt. Saboteur kommer til konsoll i 2008.

Siste fra forsiden