Mer slåssing fra Guilty Gear-utvikler

Sær og fargerik kampsport

Blazblue tar steget fra arkadehallene til konsoll.

Arc System Works er hovedsakelig kjent for kultslåssespillserien Guilty Gear, men de jobber også med andre spill i sjangeren. En av de nyeste er Blazblue, en åndelig oppfølger til Guilty Gear som har vært ute i japanske arkadehaller en stund.

Ifølge IGN melder spillbladet Famitsu at Blazblue nå er på vei til konsoll. Det er Xbox 360 og Playstation 3 som skal berikes med et nytt slåssespill, og tatt i betraktning at Street Fighter IV allerede er ute på konsollene og The King of Fighters XII slippes til sommeren begynner det å bli en del å velge mellom for kampspillentusiaster.

Blazblue er i likhet med Guilty Gear et 2D-slåssespill med en rekke sære figurer og spektakulære kombinasjonsangrep. Grafikken skal være i høyre oppløsning en tidligere satsinger fra Arc System Works og det hele ser visstnok veldig lekkert ut.

Den største nyheten i konsollutgavene skal være en diger historiemodus, noe som ikke akkurat er hverdagskost i slåssespill. Hver av slåsskjempene har sin egen historie, og i tillegg kan du i løpet av spillet ta valg som forandrer historienes gang. Hvor godt du gjør det i kamp skal også ha innvirkning på historien.

Som et hvert slåssespill med selvrespekt tilbyr Blazblue selvsagt flerspiller, og du kan kjempe mot andre lokalt eller over nettet. Det planleges også nedlastbart innhold.

Blazblue slippes i Japan til sommeren, og foreløpig har det ikke meldt seg noen vestlige utgivere.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden