Saints Row til PS3

Til våren kommer det bandittbefengte actionspillet Saints Row til PS3, noe som utvilsomt vil glede de som ikke klarer å vente på GTA IV.

Saints Row er et tredjepersons actionspill i stil med Rockstars kritikerroste Grand Theft Auto-serie. Til nå har spillet vært Xbox 360-eksklusivt, men til våren debuterer det for Sonys nestegenerasjonskonsoll, PS3. THQ forteller at de gleder seg til å bringe spillet til PS3-tilhengere verden over, men vil ikke gi noen detaljer om hva som eventuelt blir nytt for PS3-versjonen.

Slik ser Xbox 360-versjonen ut

I Saints Row starter du som en fersking i en av gjengene i byen Stillwater. Livet er hardt, og hver bidige fornærmelse mot en av de fire rivaliserende gjengene erkjennes som en krigsinvitasjon. Alle gjengene har samme mål for øyet; dominere byen og få respekt. For å hjelpe din gjeng å nå dette målet, kan du blant annet drive hallikvirksomhet og forsikringssvindel.

Spillet ble utviklet av Volition (som til nå har vært mest kjent for Freespace-serien og Red Faction). Xbox 360-versjonen fikk generelt god kritikk i vår omtale, hvor det stakk av med en respektabel syver.

Siste fra forsiden