Sam Fisher infiltrerer PS3?

En hastig endret Linkedin-profil tyder på at Splinter Cell: Conviction er på vei til PS3.

Splinter Cell: Conviction har blitt utsatt så mange ganger nå at de fleste nok ikke tør håpe på noe før de sitter med spillet i hendene. Veteranspionen Sam Fisher har vært ute i hardt vær mange ganger, men det kan se ut som at vi endelig vil få oppleve det som muligens vil være hans siste oppdrag i felten.

Les også:Splinter Cell-demo på vei

Spillet har hele tiden blitt frontet som en Xbox 360-eksklusiv tittel, i tillegg til at spillet også vil få en noe utsatt PC-versjon. Playstation 3-eiere derimot må i utgangspunktet få dekket sine snikebehov med genmodifiserte agent Snakes siste epos, for Conviction skal etter sigende ikke få en lansering på PS3. Eller er dette en sannhet med modifikasjoner?

Linkedin-profilen til Ubisoft Montreal-ansatte Marc Demer kan tyde på at en PS3-versjon faktisk er på vei. Ifølge Pslifestyle har nemlig Demer listet opp PS3-versjonen av Splinter Cell: Conviction på CV-en sin, sammen med Xbox 360- og PC-versjonene.

Den muligens inkriminerende infoen ble kjapt fjernet fra Demers profil, men var dette bare en skrivefeil fra Demers side eller er spillet også under utvikling for PS3? Vi blir nødt til å vente og se, men Sam Fisher har flere ganger infiltrert Playstation-konsoller tidligere.

(Kilde: CVG)

Siste fra forsiden