Sam Fisher på rømmen?

Det finske bladet Pelaaja ser ut til å ha de første detaljene om Splinter Cell: Conviction, hvor Sam Fisher havner på rømmen.

Det nyeste nummeret av det finske spillbladet Pelaaja har litt informasjon om et nytt Splinter Cell-eventyr for PC og Xbox 360. I følge de som har klart å tyde artikkelen, fortelles det at Sam finner ut at Anna Grimsdottir er i fare, og blir med i Third Echelon igjen for å hjelpe henne.

Dessverre viser det seg at Third Echelon ikke er hva det en gang var, og på sitt første oppdrag for organisasjonen får Sam både falsk informasjon og galt utstyr, mens sjefene hans krangler seg i mellom. Dessuten finner han ut at trusselen mot Anna kommer fra et sted i Third Echelon, og slutter. Dermed blir han en rømling.

I følgerapportene vil spillet skille seg litt fra forgjengerne, etter som det stort sett vil foregå i dagslys. For øyeblikket er dette all informasjonen vi har om spillet, men kjenner vi Ubisoft rett vil de nok komme med en offisiell kunngjøring om ikke lenge, i og med at spillets eksistens allerede har blitt røpet (forutsatt at Pelaaja-infoen er ekte).

Siste fra forsiden