Ny utvikler utvider Halo Wars

Samme folka, nytt navn

Robot Entertainment overtar ansvaret for Halo Wars og Age of Empires.

Neste fredag kommer Halo Wars, og det er forlengst avklart at dette blir Ensemble Studios' siste spill. Flere av folkene som jobbet med Halo Wars har imidlertid startet et nytt studio: Robot Entertainment. Nå vil denne utvikleren jobbe med ekstrainnhold til strategispillet, samt støtte nettsammfunnet rundt dette spillet og Age of Empires.

I tillegg jobber Robot Entertainment med et helt nytt originalprosjekt.

– Spillindustrien opplever voldsomme omveltninger. Det gjelder ikke bare spill, men hele spekteret. Alt endrer seg, hvor vi kjøper spill, hvordan vi kjøper dem, hvor mye vi betaler, hvor lenge vi spiller og hvem vi spiller dem med, sier Ensemble-grunnlegger Tony Goodman i en pressemelding. Goodman vil også være sjef for Robot Entertainment.

Og han fortsetter:

– Som et tidseffektivt team av uavhengige utviklere, som er industriledende og markedseksperter, er Robot Entertainment i en ideell posisjon til å spille en rolle i industriens fremtid.

Gamer.no har allerede spilt Halo Wars tvers igjennom og på langs, og omtalen ligger klar til publisering. Den kan du lese når vi kjører den ut førstkommende fredag ettermiddag.

Er du ekstra heldig stikker du av med et eksemplar av Xbox 360-spillet i vår Halo Wars-konkurranse.

Diskutér artikkelen

Siste fra forsiden