SCEE gir ut Genji: The Legend Begins

Yoshiki Okamoto har titler som Street Fighter 2, Resident Evil og Devil May Cry på rullebladet, og nå jobber han med et nytt spill til PS2.

Genji: The Legend Begins beskrives som et vakkert, filmatisk samurai-eventyr basert på en populær japansk legende (som også heter Genji). Spilleren får rollen som den historiske helten Genkuro Yoshitsune eller kompanjongen hans, krigermonken Benkei, og må legge ut på en reise for å frigjøre folket fra de onde styrkene til krigsherren Kiyomori.

Spillet har hentet inspirasjon hos filmer som Crouching Tiger, Hidden Dragon og House of Flying Daggers, og utviklerne lover flotte slag i idylliske høstskoger, enorme palasser og på blodfylte slagmarker. Du får naturligvis mulighet til å benytte deg av en hel rekke kombinasjonsangrep og superangrep, og utviklerne forteller at en ekte samurai-mester har stått modell for bevegelsene, ved hjelp av "motion capture"-teknologi.

I tillegg loves spesialegenskaper som blant annet "Mind's Eye", som gjør at tiden rundt deg går saktere. Spillet kommer også med et nytt system for kunstig intelligens som hele tiden kontrollerer det som skjer på skjermen, for å gjøre hver kampsekvens så imponerende som mulig.

Genji: The Legend Begins er under utvikling hos den nye japanske superutvikleren Game Republic, og kommer kun til PS2. Sony har bekreftet at de skal lansere det i Europa, men spillet har for øyeblikket ingen europeisk utgivelsesdato.

Siste fra forsiden