SCi dropper SCi

Den britiske utgiveren SCi, som nylig har kjøpt Eidos Interactive, har nå valgt å gi ut alle kommende spill under Eidos-navnet.

SCi, som blant annet har stått for spill som Conflict-serien, Carmageddon og Constantine, har som kjent kjøpt erkerivalen Eidos. Nå har selskapet besluttet seg for å droppe sitt eget navn til fordel for Eidos-navnet, noe som betyr at alle kommende spill fra denne utgiveren vil bli lansert under Eidos-merket.

Grunnen til at SCi har valgt å gjøre dette er at Eidos er et langt bedre kjent navn enn SCi, spesielt i USA, hvor selskapet har slitt med å slå gjennom. Eierselskapet selv vil fortsatt hete SCi Entertainment Group, og det ser derfor ut som SCi er i ferd med å gjøre det samme som Infogrames gjorde da de valgte å bruke det innkjøpte Atari-navnet i stedet for sitt eget navn på produktene sine.

SCi fortalte forøvrig at integreringen av Eidos går som planlagt, og at selskapet vil investere videre i Eidos sine nordamerikanske operasjoner for å satse på å kunne gi ut sine egne spill i USA (tidligere har SCi sine spill kommet ut på det amerikanske markedet via andre utgivere).

Siste fra forsiden