The Medium

Se 14 uhyggelige minutter fra grøsserspillet The Medium

Bloober Team lader opp til lansering i slutten av måneden.

Det nærmer seg lansering for det neste spillet fra polske Bloober Team – studioet bak blant annet Layers of Fear og Observer. The Medium, som spillet heter, slippes 28. januar, og for å lade opp til lansering har utvikleren gitt ut en ny trailer.

Sadness er blant figurene Marianne møter i åndeverdenen.
Bloober Team SA

Videoen – som du kan se øverst i artikkelen – viser 14 minutter fra spillopplevelsen. Her får vi servert forskjellige klipp fra spillet, der protagonist Marianne utforsker ulike deler av et ekkelt og forlatt hotell.

Reisen går både gjennom den levende verdenen og en åndeverden, som Marianne er i stand til å kommunisere med, utforske og manipulere på ulike vis. Dette brukes for å løse puslespill underveis, samt for å avdekke hemmeligheter knyttet til spillets historie.

I åndeverdenen møter Marienne blant annet på mystisk liten jente som kaller seg for Sadness. Verdenen bak speilet skjuler imidlertid også langt mer grusomme skapninger, som etter hvert finner veien over til den andre siden for å jakte på Marianne.

The Medium kommer samtidig til både PC og Xbox Series X/S. Det blir ikke tilgjengelig for Xbox One, og dermed blir spillet et av de aller første konsolleksklusive titlene for Microsofts nyeste konsollgenerasjon.

Grøss blir det også i neste Resident Evil.
Lekkasje antyder at Resident Evil Village skal slippes i april »

Siste fra forsiden