Se den første skikkelige traileren fra nye Final Fantasy VII

PlayStation-klassikeren oppdateres med stemmeskuespill, nytt kampsystem og sylskarp grafikk.

PlayStation/YouTube

På E3-messen i juni bekreftet Sony endelig det mange har ventet på i flere år: Final Fantasy VII skal pusses opp og lanseres til PlayStation 4 i løpet av 2017. Lanseringen skal skje i forbindelse med 20-årsjubileet til originalen.

Ut med dette.

Selv om en spikret lanseringsdato er langt unna kan fansen nå meske seg med helt ferske bilder fra det pågående oppussingprosjektet. Under lørdagens PlayStation Experience-arrangement slapp Sony en helt ny trailer som for første gang viste spillet i aksjon. Denne kan du se i bunn av artikkelen.

Ut med det gamle, inn med det nye

Og inn med dette!
Square Enix

Traileren gir oss svar på flere spørsmål vi satt igjen med etter avsløringen på E3. Dette er en total overhaling av originalen, ikke bare en grafisk oppussing.

Det turbaserte kampssytemet har blitt byttet ut med et mer moderne sanntidssystem, som gir det nye Final Fantasy VII et mer action-orientert preg. Cloud, Barrett og resten av gjengen har nå fått stemmer å prate med, og ut fra traileren å dømme skranter det ikke på skuespillet.

Helt til slutt kan vi se at Square har forkastet de statiske bakgrunnene fra originalen og gjort kameraet mer levende og frittstående.

Reaksjonene fra fansen har selvsagt ikke latt vente på seg.

Noen elsker det:

Noen virker litt mindre begeistret:

Sony annonserte også at PC-utgaven av det originale Final Fantasy VII er tilgjengelig til PlayStation 4.

Les også
Anmeldelse: Final Fantasy VII Remake
Video: PlayStation/YouTube

Hva mener du om Final Fantasy VII-oppussingen? Er du fornøyd med endringene, eller mener du Square Enix pisser på en spillklassiker?

Siste fra forsiden