Marvel 1943: Rise of Hydra

Se den første traileren for Amy Hennigs Captain America- og Black Panther-spill

Marvel 1943: Rise of Hydra lanseres i 2025.

TLDR

  • Marvel og Skydance har avslørt flere detaljer om det kommende superheltspillet Marvel 1943: Rise of Hydra, som er satt til Paris under andre verdenskrig.
  • Spillet lar spillere stige inn i rollene til fire figurer, inkludert Captain America og Black Panther, som er på kollisjonskurs i den franske hovedstaden.
  • Amy Hennig, kjent fra de første tre Uncharted-spillene, leder arbeidet med Marvel 1943: Rise of Hydra, som etter planen skal lanseres i 2025.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Halvannet år etter at Marvel og Skydance delte hint om et nytt superheltspill, har vi endelig fått flere detaljer. Spillet heter Marvel 1943: Rise of Hydra, og du kan se den første skikkelige traileren over.

Det historiedrevne actioneventyret er satt til Paris under andre verdenskrig. Her får vi stifte bekjentskap til og spille som fire forskjellige figurer som havner på kollisjonskurs i den franske hovedstaden.

Som vi visste fra før er Captain America og Black Panther på plass. Bak masken til sistnevnte er Azzuri, bestefaren til T'Challa – Black Panther-varianten vi kjenner fra Marvel-filmene.

Captain America møter Black Panther i Paris.
Marvel

De to får selskap av den amerikanske soldaten Gabriel Jones og Wakanda-spionen Nanali. Underveis i historien får spillere tre inn i skoene til hver av de fire i tur og orden, men akkurat hvordan fordelingen blir har utviklerteamet ikke sagt noe om.

Arbeidet med Marvel 1943: Rise of Hydra ledes av Amy Hennig, best kjent som regissør og forfatter på de første tre Uncharted-spillene. Skydance sikter mot lansering i 2025, men en mer nøyaktig dato er enda ikke spikret.

LES OGSÅ: Hennig og Skydance jobber også med et nytt Star Wars-spill »

Siste fra forsiden