Suicide Squad: Kill the Justice League

Se den nye traileren for Suicide Squad: Kill the Justice League

Fortsatt ingen gameplay.

Warner Bros.

DC Comics og Warner Bros. delte en bråte nyheter under lørdagens Fandome-presentasjon, og som lovet var Suicide Squad: Kill the Justice League blant spillene som dukket opp.

Se traileren for Suicide Squad: Kill the Justice League. (Video: Warner Bros.)

Det kommende actionspillet ble presentert med en ny historiefokusert trailer. Videoen – som du ser til høyre – gir litt mer bakgrunnsinformasjon for spillet, med et scenario som bør være kjent for fans av Suicide Squad.

Amanda Waller har samlet kjeltringene Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang og King Shark i en gruppe kalt Task Force X. Som spillets tittel antyder får de fire i oppgave å likvidere Supermann og resten av Justice League-gjengen, og for å sørge for at de samarbeider har hun plantet bomber i hodene til hver av dem.

Videre gir traileren små glimt av Supermann, Flash, Green Lantern, Wonder Woman og Penguin. «Gameplay», eller faktisk spilling, ble det imidlertid ikke noe av denne gangen heller, så vi fortsetter å vente i spenning.

Suicide Squad: Kill the Justice League skal etter planen slippes en gang til neste år, men har foreløpig ikke fått noen mer nøyaktig dato. Spillet kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: Gotham Knights fikk har også fått en ny trailer »

Siste fra forsiden