Se den nye traileren til Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Ny video gir oss et innblikk i den oppussede utgaven av det populære skytespillet.

Samtidig med avsløringen av nye Call of Duty: Infinite Warfare tidligere i år kunngjorde Activision at de også hadde en renovert versjon av Call of Duty 4: Modern Warfare på gang. Vi har hittil ikke fått servert så mange offisielle klipp av denne nyversjonen, men nå er det omsider sluppet en ny trailer.

Den nye videoen viser oss den gjenkjennelig hektiske flerspilldelen av Call of Duty: Modern Warfare Remastered, og gir et godt innblikk i de visuelle oppgraderingene i spillet. Videoen kan du se øverst i artikkelen.

Lanseres med Infinite Warfare

Den oppussede utgaven byr på hele enspillerkampanjen fra originalspillet, i tillegg til 10 flerspillerkart. Oppløsningen er selvsagt skrudd opp, og av andre visuelle forbedringer byr spillet blant annet på på kraftig oppgraderte teksturer og dynamisk lyssetting.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered.
Activision

Det er verdt å merke seg at spillet ikke blir lagt ut for salg som en selvstendig tittel, men blir derimot kun tilgjengelig digitalt via Legacy, Legacy Pro- og Digital Deluxe-utgavene av Call of Duty: Infinite Warfare. Spillet vil ha dedikerte flerspillerservere, kan Activision ellers opplyse om.

Call of Duty 4: Modern Warfare kom opprinnelig ut i 2007 og regnes av mange som seriens høydepunkt. Spillet fikk svært god mottakelse, også her på Gamer, hvor anmelderen i sin klasket til med 9 av 10 poeng.

Call of Duty: Infinite Warfare og Call of Duty: Modern Warfare Remastered kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 4. november i år.

Et annet hektisk skytespill er også på vei: Her er vår sniktitt på Titanfall 2 »

Siste fra forsiden