Bomb Rush Cyberfunk

Se den nyeste traileren for Jet Set Radio-inspirerte Bomb Rush Cyberfunk

Spillet kommer nå i 2022.

Team Reptile dro denne uken sløret av en ny teaser-trailer for Bomb Rush Cyberfunk. Videoen – som du kan se over – gir nok en smakebit på hva spillere har i vente, og utvikleren bekrefter samtidig at målet er lansering en gang til neste år.

Grafitti er en viktig del av Bomb Rush Cyberfunk.
Team Reptile

Akkurat hvilke plattformer det skal ut til er enda ikke helt bekreftet, men Team Reptile forteller at Bomb Rush Cyberfunk blir å finne på «alle relevante plattformer». Trolig PC, PlayStation, Xbox og kanskje Switch altså.

Norsk designer på laget

Som vi skrev i fjor sommer er Bomb Rush Cyberfunk tungt inspirert av det klassiske Dreamcast-spillet Jet Set Radio – både med tanke på det visuelle og det spillmekaniske.

Dette får vi enda flere bevis på i spillets nyeste trailer. Her serveres mer rulleskøyteaction og hissig bruk av spraybokser – satt til musikk som er opptil flere hakk funky.

Mens Team Reptile er basert i Nederland, hører det med til historien at Bomb Rush Cyberfunk også har norske aner. Med på utviklerteamet er nemlig norske Solveig Møster, som bidrar med design av bygninger og omgivelser i spillet.

LES OGSÅ: Elasto Mania pusses opp – slippes i ny versjon til PC og konsoll »

Siste fra forsiden