Podkast

Rad Crews E3-spesial

Se direktesendt episode av vår podkast i kveld

Ukens Rad Crew vies fullt og helt til E3 2014.

Spillindustriens store, årlige messe i USA har utviklet seg mye siden starten i 1995, men er fortsatt det viktigste samlingspunktet for spillbransjen. De siste årene har også publikum fra hele verden fått siste nytt raskere enn noen gang, via direktesendte pressekonferanser og døgnet-rundt-oppdateringer fra både journalister og sosiale medier. Sirkuset blir større og mer spektakulært for hvert år.

Årets messe er den første etter at de splitter nye konsollene kom på markedet, og Rad Crew-gjengen hadde derfor store forventninger til spillannonseringene fra Los Angeles. Endelig skal det handle om spillene!

Det er derfor duket for en E3-spesial av ukens Rad Crew, med alle nyhetene, øyeblikkene og følelsene fra pressekonferansene, og ikke minst: Alle overraskelsene. Bli med Ida Joynt, Aleksander Hakestad, Stian Askeland, Are Ness Fløgstad og Jostein Hakestad, mens de diskuterer E3 2014 sammen med Jens Erik Vaaler fra Gamer.no.

Direktesendingen starter klokken 18:30 og kan følges i videovinduet under. Episoden legges ut som vanlig podkast på torsdag.

Watch live video from Rad_Crew on www.twitch.tv

Siste fra forsiden