The Lord of the Rings: Gollum

Se et nytt glimt fra The Lord of the Rings: Gollum

Kort video gir oss ny innsikt i hva som venter.

Et nytt spill basert på JRR Tolkiens univers, The Lord of the Rings: Gollum, ble kunngjort i 2019, og ennå ikke har vi ikke sett mye av spillet. Nå har utvikleren publisert en ny video som i alle fall byr på noen hint.

Videoen, som du kan se øverst i artikkelen, viser oss omsider mer fra spillet, men er dessverre en del kortere enn fansen trolig håpte.

The Lord of the Rings: Gollum ble avduket for nøyaktig to år siden og fokuserer, som tittelen antyder, på den sammensatte Gollum-figuren vi husker fra de kjente bøkene og filmene.

Stor utfordring

Spillet beskrives som et historiedrevet actioneventyr. Handlingen begynner kort tid etter at Sméagol, Gollums opprinnelige navn, finner den berømte ringen, og den indre konflikten mellom Sméagol og Gollum blir et viktig tema gjennom hele spillet.

Steam

I et tidligere intervju med PC Gamer fortalte studiosjef hos utvikler Daedalic Entertainment, Carsten Fichtelmann, at det blir en stor utfordring å takle en figur og en fortelling som er såpass kjent, blant annet takket være filmtrilogien til Peter Jackson.

Ifølge Fichtelmann har teamet imidlertid kommet frem til en løsning som fans vil sette pris på.

I et senere intervju opplyste ledende spilldesigner Martin Wilkes at spillet blir et snikespill som har likhetstrekk med Prince of Persia. Som den serien, vil The Lord of The Rings: Gollum stort sett ikke kreve at man slåss med fiender. Det blir også lovet at man vil snuble over andre kjente Tolkien-figurer underveis.

The Lord of the Rings: Gollum skal slippes til PC, Xbox, PlayStation og Nintendo Switch i løpet av det tredje kvartalet i 2022.

Les også: Se det første klippet fra det neste Ringenes Herre-spillet »

Siste fra forsiden