Se fem andpustne minutter av Mirror's Edge Catalyst

EA viste et oppdrag fra det kommende parkour-spillet.

EA tok til scenen onsdag morgen for å vise frem hva de har i spillkatalogen sin det kommende året. Et av spillene vi fikk se mye av var Mirror's Edge Catalyst, oppfølgeren til parkour-spillet Mirror's Edge fra 2008.

Faktisk fikk vi hele fem minutter med hovedperson Faith, der hun infiltrerer det tilsynelatende onde selskapet Elysium. Hvordan det gikk kan du se i videovinduet øverst.

Det er nå to år siden vi først fikk bekreftet at Battlefield-studioet DICE jobbet med et nytt Mirror's Edge-spill til Xbox One, PlayStation 4, OSX og Windows. Fokuset skal ligge på bakgrunnshistorien til hovedpersonen Faith, som her begynner med blanke ark – ikke ulikt hvordan Square Enix nullstilte historien til Lara Croft med Tomb Raider i 2013.

Heller enn å lene seg på de lineære nivåene fra det første spillet, skal nye Mirror's Edge være et åpnere spill. I 2013 beskrev EA-toppen Frank Gibeau spillet som et actioneventyr satt til en åpen verden. Slåssemekanikkene skal også ha fått en overhaling, og spillet skal by på mer varierte scenario enn de rene fluktsekvensene vi så mye av i det første spillet.

Mirror's Edge Catalyst kommer i februar 2016.

Vi fikk faktisk litt tid med Mirror's Edge Catalyst under E3 i år »

Siste fra forsiden