Konkurranse

Julekalender 2021 - Luke 4

Se hva du kan vinne i dag – luke 4 er åpnet

I dag er det to premier som hører sammen. 

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Spillmus og musematte

HyperX

I dagens luke finner du HyperX Pulsefire Haste. Spillmusen har TTC Golden-mikrobrytere med belegg som motvirker støv. Knappene gir taktil tilbakemelding for å hindre dobbeltklipp. I tillegg har den justerbar DPI, RGB-belysning som man kan stille inn med Ngenuity-programvaren, bikake design og PTFE-føtter. Musen skal vare 60 millioner tastetrykk.

HyperX

I tillegg får vinneren en HyperX Fury Ultra RGB-musematte. Her kan man fyre opp i alle regnbuens farger, på en mikroteksturert hard overflate som skal sørge for at man yter optimalt.

Premiene er levert av HyperX, og koster ifølge vår samarbeidspartner Prisguiden.no om lag 800 kroner tilsammen.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Premiene sendes ut i januar.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
Spillrulett
55 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden