Konkurranse

Julekalender 2014 - luke 7

Se hva som gjemmer seg bak dagens kalenderluke

I dag byr vi på noe som er både gammeldags og moderne samtidig.

Shutterstock/YanLev

Julekalenderen på Gamer.no har vært et fast og populært innslag siden 2003, og vi gjør naturligvis ingen unntak i år. Årets kalender er fylt til randen av kule premier som vi skal dele ut hver dag frem til julaften. Vi røper ingenting før lukene faktisk åpnes, men lover et rikholdig utvalg av spill, utstyr og konsoller for enhver smak.

Twilight Struggle er et knallgodt brettspill for to.

Et fritt utvalg brettspill

Husker du da brettspill var synonymt med Ludo, Monopol og Geni? Jommen godt de tidene er forbi. Moderne brettspill er utrolig varierte og spennende, og enten du liker tradisjonelle familieopplevelser eller å virkelig nerde ut med et hundretalls brikker og en svær regelbok finnes det mye å kose seg med.

Dead of Winter er også et godt spill. Ikke akkurat Ludo.

Det er også derfor vi i det siste året har begynt å dekke brettspill her på Gamer.no. Om du vinner dagens premie, som rett og slett er et fritt utvalg brettspill til en verdi av 1200 kroner hos Gamezone.no, kan du jo sjekke vårt artikkelarkiv for å finne ut hva du bør plukke.

Og hvis du ikke vinner, vel, da har vi i alle fall en god del julegavetips til deg – eller spill du kan ønske deg selv.

For å være med i trekningen om dette utstyret må du svare på to spørsmål, levert av Spillquiz med Jon Cato og Magnus – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Du må også oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker vinnere hver mandag i desember.

Siste fra forsiden