Første glimt av Mass Effect 2

Se opp for spoilere

Et par minutter av Mass Effect 2 ble avslørt på GDC.

SAN FRANCISCO (Gamer.no): Tidlig i 2010 kommer Mass Effect 2. Dette er oppfølgeren til det kritikerroste romrollespillet Mass Effect, som kom ut på PC og Xbox 360. Oppfølgeren kommer på de samme formatene.

Under et ellers ganske søvndyssende foredrag på GDC i San Francisco viste Corey Andruko og Dusty Everman fra BioWare frem en aldri så liten smakebit fra deres neste spill. Videoene viste både gameplay og mellomsekvenser, og vi deler like godt det vi fikk se med deg her. Slutt å les her hvis du ikke vil vite mer.

I den første sekvensen fikk vi se intense kamper inne i et byngingskompleks. Likheten med det første Mass Effect var slående når det gjelder kampsystemet, men det er verdt å merke seg at brukergrensesnittet virker å ha fått en liten overhaling.

Mellomsekvensen vi fikk se tok oss til en gigantisk by, der man kjørte rundt med flyvende "biler" på vei til et oppdrag. Settingen minte veldig om byplaneten Coruscant fra Star Wars.

Hovedpersonen sa aldri et ord i mellomsekvensen, men var blond og ikke så tøff som velkjente John Shepard. Nå vet vi ikke noe om hvordan det blir med å lage sin egen figur i oppfølgeren, så det er mulig denne personen hadde et tilfeldig utseende.

I scenen, der vi er på vei til et bygg for å finne og drepe en snikmorder, møtte vi også på flere gamle kjente. Dr. Liara T'Soni var meget sentral, og hadde mye dialog. Tali'Zorah nar Rayya og Dr. Chakwas var også med i scenen.

Det var egentlig alt vi fikk se, men selv denne lille kikken gjør at forventingene ikke blir noe mindre til å få se mer av rollespillet.

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden