Se opp, landkrabber!

Rollespillet Pirates of the Carribbean: Armada of the Damned er under utvikling hos Propaganda Games.

Mange av oss har et spesielt forhold til pirater. Denne gruppen utskudd ble i sin tid oppfattet som lite mer enn vanlige kriminelle, så det er litt rart at de mest kjente sjørøverne nesten har fått heltestatus i historiebøkene. Mye av denne romantiseringen av den voldelige piratepoken er det underholdningsmediene som har stått for. Disneys "Pirates of the Carribbean"-trilogi har vært en suksess både på lerretet og i de tusen pluss hjem, og hver av filmene har som seg jo hør og bør fått spill oppkalt etter seg.

Johnny Depp som kaptein Jack Sparrow

Nå er et nytt spill fra universet annonsert, nemlig action-rollespillet Pirates of the Carribean: Armada of the Damned. Spillet finner sted i den samme Karibien som Jack Sparrow og gjengen plyndret i filmene, men handlingen er kronologisk sett før den første filmen.

– Armada of the Damned er et dynamisk action-rollespill som bygger på varemerkets spenning, uforutsigbarhet og rene action, forteller Dan Tudge, visepresident i det i denne sammenheng litt ironiske navngitte Propaganda Games, som står for utviklingen av spillet. Dette er det samme teamet som ga oss fjorårets Turok.

Spillere lager i Armada of the Damned sin helt egen karakter, og former vedkommende ved å bekjempe fiender og utvikle ham eller henne, i tillegg til at man blir tvunget til å ta stilling til en rekke moralske spørsmål underveis. Armada of the Damned foregår i en mer eller mindre åpen verden, og hvordan spilleren oppfører seg vil få utslag på historiens og spillets gang.

Pirates of the Carribbean: Armada of the Damned skal etter planen ut og plyndre oss gamere så sent som høsten 2010, og utgis til Xbox 360, PC og PS3.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden