Xbox Games Showcase

Se opptak av Xbox Series X-presentasjonen

Microsoft viste blant annet frem Halo Infinite.

Oppdatering 19:00: Sendingen er over, men du kan fortsatt se opptak av hele greia over.

Opprinnelig sak følger.

Torsdag ettermiddag varter Microsoft opp med nok en Xbox Series X-presentasjon. Denne gangen blir det fokus på spill fra selskapets egne studioer, og det hele braker løs klokken 18:00.

I forkant av av showet har Aaron Greenberg, sjef for markedsføring, sagt litt om hva seere kan forvente. Opplegget vil vare i omtrent en time, og det skal handle utelukkende om spill – altså ingen nyheter om slippdato eller pris for Xbox Series X.

Når det kommer til hvilke spill som er med, har Microsoft vært så langt vag på detaljene. Det som er sikkert er imidlertid at Halo Infinite skal vies mye scenenetid, med en offisiell gameplay-trailer for spillets kampanje.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Ellers har det gått rykter om både Fable, Age of Empires III Definitive Edition og Battletoads. Vi forventer også å se mer fra Senua's Saga: Hellblade II, samt kanskje et nytt rollespill fra Obsidian Entertainment.

LES OGSÅ: Så kraftig blir Xbox Series X »

Før teppet går opp skal Summer Game Fest-sjef Geoff Keighley for øvrig avduke diverse andre Xbox Series X-relaterte spillnyheter i et eget forhåndsshow. Det begynner 17:00, og du kan følge med i videovinduet nedenfor.

Siste fra forsiden