Se opptaket av Sonys E3-konferanse

To av årets største rykter var sanne!

Sistemann ute for åpningsdagens E3-konferansekavalkade er som vanlig Sony. Det er alltid spennende å se hva PlayStation-giganten har å by på i kjølvannet av Microsoft, EA og Ubisoft, og i år er det nok vanskeligere enn på lenge å hevde seg over konkurrentene. Presentasjonen ser du i videovinduet over.

Men om ryktene stemmer blir dette en fest uten like. The Guardian hevder at vi endelig får se The Last Guardian igjen – seks år etter at spillet troppet opp på E3 først. Litt mer usikkert er det at Siliconnera skal ha rett i at Square Enix jobber med en helt fersk nyversjon av Final Fantasy VII, noe som har vært en snakkis i godt over ti år nå.

Andre ting det er på tide å få sett på er hva nå enn Killzone-studioet Guerilla Games har puslet med, hvordan det går med Gran Turismo 7 og forhåpentligvis en god del mer av No Mans Sky

Av ting som vi er rimelig sikre på at vi får se kan vi nevne Uncharted 4: A Thiefs End, og antageligvis også litt mer av det nye Ratchet & Clank-spillet. Project Morpheus bør stå på visningsplanen, og vi spår også at indie-utviklere nok en gang får minst et kvarter av timeplanen.

Følg konferansene direkte

Her er timeplanen for konferansene (norsk tid):

15. juni:

Bethesda - klokken 04:00
Microsoft – klokken 18:30
Electronic Arts - klokken 22:00
Ubisoft – klokken 24:00

16. juni

Sony - klokken 03:00
Nintendo - klokken 18:00
Square Enix - klokken 19:00

17. juni

PC Gaming Show - klokken 02:00

Les om de største høydepunktene fra E3 de siste 20 årene » (krever Ekstra)

Siste fra forsiden