Se Sea of Thieves i aksjon

Microsoft viste hvordan spillet er under konferansen.

Rareware annonserte sitt mest ambisiøse prosjekt noen sinne på fjorårets E3-konferanse. Prosjektet heter Sea of Thieves, og er et pirat-nettrollespill, men utover det fikk vi ikke mye informasjon i fjor sommer.

Forbered deg på å bli bløt i Sea of Thieves.
Skjermdump fra Youtube.

I kveld fikk vi imidlertid se spillet i aksjon. Rareware inviterte en gjeng, delte de inn i tre mannskap og ga dem hvert sitt skip.

Hev ankeret og sett seil

Bemann kanonene!
Skjermdump fra Youtube.

De tre mannskapene fordelte arbeidsoppgavene et skip byr på mellom seg og fikk etter hver sjøsatt skuta. En spiller løsnet seilene, en hevet ankeret, mens en tok hånd om skipsrattet.

I ekte Rare-stil blir Sea of Thieves fargerikt og lekent.
Skjermdump fra Youtube.

Etter å seilt rundt en stund dukket et skip opp på horisonten. Naturligvis skipet til et av de andre mannskapene. Spillerne barket sammen i et sjøslag, hvor de underveis måtte reparere skipet ettersom de ble truffet av kanonkuler fra det fiendtlige skipet.

Det gikk som det måtte gå i et sjøslag, det ene skipet tålte ikke mer, tok inn for mye vann, kantret og spillerne endte i vannet.

– Dette er vårt mest ambisiøse spill noensinne. I Sea of Thieves får du føle på det frie livet som en pirat, men trusselen fra andre spillere lurer alltid på horisonten, sa studiosjef i Rare, Craig Duncan, fra E3-scenen.

Sea of Thieves kommer eksklusivt til Xbox One og Windows 10, men vi vet foreløpig ikke noe lanseringstidspunkt.

Les alle våre nyhetssaker fra E3 2016 »​

Siste fra forsiden