The Witcher: Sirens of the Deep

Se traileren for The Witcher: Sirens of the Deep

Med Doug Cockle som stemmen til Geralt.

At The Witcher er god butikk for Netflix er ingen hemmelighet. Strømmegiganten har allerede laget tre serier basert på Andrzej Sapkowskis bøker, og nå er en fjerde på vei.

The Witcher: Sirens of the Deep heter opplegget, og lansering skal etter planen skje mot slutten av neste år. Du kan se noen glimt av filmen her i artikkelen, og for fans av spillene bør stemmen til Geralt virke kjent.

I stedet for Liam Hemsworth – som har erstattet Henry Cavill i realfilmserien – er det nemlig Doug Cockle som gir stemme til den sølvhårede volveren. Cockle ga stemme til Geralt i samtlige innslag i The Witcher-trilogien til CD Projekt RED.

Anya Chalotra og Joey Batey er også med, som henholdsvis Yennefer of Vengerberg og Jaskier.

Teaser-video for The Witcher: Sirens of the Deep.

Sirens of the Deep følger hendelsene fra The Witcher-novellen A Little Sacrifice. Her havner Geralt og trubaduren Jaskier – kjent som Solai i bøkene – midt oppi en romanse mellom en havfrue og en menneskeprins.

Som traileren hinter til kan seere også forvente en god dose action, med monstre som skal bekjempes både til lands og til vanns.

Filmen er laget av Studio MIR, som også sto bak Nightmare of the Wolf – den forrige animerte Netflix-serien basert på The Witcher. Studioet har også laget The Legend of Korra og Voltron: Legendary Defender.

LES OGSÅ: Over 250 jobber nå på neste The Witcher »

Siste fra forsiden