E3 2021 - Bloodhunt

Se traileren for Vampire: The Masquerades battle royale-spill

Bloodhunt lader opp til lukket alfatesting.

Det var i november i fjor at det svenske studioet Sharkmob først dro sløret av et battle royale-spill basert på universet fra Vampire: The Masquerade-serien. Torsdag viste utvikleren en skikkelig trailer for gratisspillet, som har fått tittelen Bloodhunt.

Bloodhunt.
Sharkmob

Hva spilling angår virker Bloodhunt å by på en ganske tradisjonell battle royale-opplevelse, i den forstand at målet er å være den eneste spilleren eller det eneste laget som står igjen når kampen er over.

Sharkmob slenger også på sin egen The Masquerade-vri, der spillere får velge hvilken klan de vil representere – som igjen bestemmer hvilken spillestil de får bruke.

– Bruk overnaturlige evner, våpen og list i dette spennende battle royale-spillet, for å eie natten og gjenopprette The Masquerade, skriver utvikleren på spillets Steam-side.

Bloodhunt er foreløpig kun bekreftet for PC, og lansering er planlagt en gang senere i år. Før den tid skal utvikleren holde en lukket alfatesting, og interesserte spillere kan registrere seg for sjansen til å bli med via spillets nettsider.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 sliter.
Utviklerstudioet har fått sparken og spillet er utsatt igjen »

Siste fra forsiden