Sega avslører Project J

Sega har nå fortalt litt om det mystiske "Project J", som viser seg å være et nytt actioneventyr for PS2.

For en tid tilbake ble det klart at Sega jobbet med en tittel som hadde fått kodenavnet "Project J". Nå har den japanske giganten endelig kommet med litt ordentlig informasjon om spillet, som har fått navnet Ryu ga Gotoku i Japan. Spillet er et tredjepersons actioneventyr til PS2, og produseres av Toshihiro Nagoshi, mannen bak Super Monkey Ball. Den japanske lanseringen er satt til høsten.

Spillet følger Kazuma Kiryu, som er et tidligere medlem av den japanske mafiaen, Yakuza. For å redde sin beste venn og elsker ble han tvunget til å drepe Yakuza-sjefen, og dette tas naturligvis ille opp av resten av bandittene i organisasjonen. Nå jages han av sine tidligere kolleger, som tørster etter hevn.

Handlingen finner sted i en japansk by, og gameplayet ser ut til å låne litt av GTA-seriens frihet. Kazuma kan nemlig bevege seg rundt i byen på egenhånd for å finne jobber, informasjon og folk å kjempe mot. Han kan også kjøpe nye våpen fra en rekke forskjellige butikker rundt om i byen. Når han ikke har våpen, kan han plukke opp ting i landskapet og bruke disse mot fienden, eller bruke nevene om nødvendig.

Sega har ikke kunngjort noen europeisk lanseringsdato. Hvis du besøker spillets offisielle nettsted får du se en lengre video fra spillet samt noen bittesmå skjermbilder.

Siste fra forsiden