Sega kunngjør Shining Force Neo

Den populære Shining Force-serien får et nytt kapittel, utviklet eksklusivt for PS2.

Shining Force har opprettholdt populariteten sin i nesten 15 år, og nå kan PS2-eiere se frem til at serien blir utvidet nok en gang. I Shining Force Neo må du hjelpe Max og 11 av vennene hans å stenge en serie mystiske portaler som har blitt åpnet i til nå fredelige landsbyer. Ut av disse strømmer det monstre, og det kan vi selvfølgelig ikke ha noe av.

Sega lover dype muligheter for å skreddersy karakterene dine, over 150 forskjellige magiske objekter ("force arts"), samt heftig kamp i sanntid med muligheten for over nitti fiender på skjermen samtidig. Selv mener Sega at spillet vil ta cirka 35 timer å spille gjennom, og hvis du ikke er lei etter at du har rundet det, får du tilgang til et spesielt spillområde for avanserte spillere i det du tar knekken på den siste sjefsfienden.

Ellers loves vi flott animekunst fra Studio 4C, et studio hvor flesteparten av de ansatte har erfaring fra Studio Ghibli (Princess Mononoke, Spirited Away), og et spillunivers tilhengerne av serien raskt vil kjenne igjen. Lanseringen er satt til høsten.

Siste fra forsiden