Sega kunngjør Shining Tears

Med et slikt navn kan det bare være snakk om én ting: Et japansk rollespill. Her får vi imidlertid også mengder med action og kooperativ flerspiller.

Shining Tears er den spirituelle etterfølgeren til Shining in the Darkness (til Sega Genesis) og Shining Force-trilogien (til Sega Genesis og Saturn). Mens Shining in the Darkness var et førstepersons rollespill og Shining Force-spillene blandet strategi og rollespill, tilbyr Shining Tears et actionpreget rollespillgameplay med kamp i sanntid og kooperativ flerspiller.

Spillet følger en ung mann som har mistet hukommelsen sin, og som nå er fanget i en krig han ikke forstår. Byen han bor i er under angrep, og grunnen skal være to magiske ringer. I løpet av spillets oppdagelsesferd finner mannen og vennene hans snart ut den fryktelige sannheten om verden de lever i.

Som vanlig med rollespill kommer Shining Tears med massevis av våpen og trylleformularer, og i tillegg får du kjempe sammen med en rekke ulike allierte underveis. Ved hjelp av et kampsystem som kalles "Dual Battle System" kan samme spiller kontrollere to karakterer samtidig, noe som gir spillet et strategielement som Sega håper vil appellere til tilhengere av Shining Force-spillene.

Shining Tears skal komme med omtrent 50 timer med gameplay og et robust erfaringssystem som lar deg ta karakterene dine fra "level" en til hundre. Spillet inneholder åtte ulike slutter, noe som forhåpentligvis øker gjenspillingsverdien. Shining Tears skal etter planen lanseres til våren neste år.

Siste fra forsiden