Sega og Bizarre samarbeider om nytt spill

Folkene bak Project Gotham-serien samarbeider nå med Sega om spill til flere plattformer.

I løpet av de siste årene har britiske Bizarre Creations jobbet tett sammen med Microsoft om Project Gotham Racing 1 og 2 til Xbox og Project Gotham Racing 3 til Xbox 360. Nå er den suksessrike utvikleren i ferd med å gå sin egen vei igjen, og har nylig kunngjort et samarbeid med Sega.

Sammen med Sega vil Bizarre Creations lage en ny nestegenerasjons-franchise, og spillet det er snakk om vil komme til flere plattformer. Vi har absolutt ingen informasjon om selve spillet, men Sega forteller at de forventer det blir en salgssuksess, og at de ser på Bizarre sin design som svært innovativ.

Dette er ikke første gangen Bizarre jobber med Sega. Flere av de tidligere spillene deres (som Fatal Rewind og Wiz'n'Liz) kom ut på Sega-plattformer, og utvikleren stod også for Dreamcast-tittelen Metropolis Street Racer. Bizarre forteller at de føler seg priviligerte som får samarbeie med Sega igjen, og at de regner Sega som den ideelle partneren for deres neste konsept.

Sega på sin side forteller at de er svært glade for å samarbeide med Bizarre Creations, og at dette er nok et eksempel på arbeidet deres for å produsere spill som skal appellere til vestlige gamere. Til nå har de fått med seg kjente utviklere som Silicon Knights, Petroglyph, Secret Level, Sports Interactive, Monolith og Pseudo Interactive, og har i tillegg kjøpt utviklere som Creative Assembly.

Siste fra forsiden