Sega-spill gjør comeback

Sega har kunngjort at de vil lansere en samling klassiske arkadespill på PS2. Titlene inkluderer Golden Axe, OutRun og Virtua Racing.

Sega har en lang historie og ansvaret for en rekke klassiske arkadespill som har slukt mynter fra tusenvis av mennesker verden over. Nå planlegger de å samle åtte av disse på én DVD-plate, og gi den ut for PS2. Den europeiske lanseringen av Sega Classics Collection er satt til 28. oktober i år.

Et av de største spillene på denne pakken må være Golden Axe, kamspillet hvor tre hardbarkede helter må ut i kamp mot den nådeløse Death = Adder (hvorfor han har et likhetstegn i navnet sitt har alltid vært litt uklart). Gameplayet tilbyr blant annet kamp på ryggen til forskjellige dinosaurer massevis av kule bevegelser.

Det klassiske bilspillet OutRun fortjener også å nevnes, med sin kombinasjon av herlig musikk og tidløst gameplay. Et annet bilspill i pakken er Monaco GP, der du får prøve deg som Formel 1-fører. De som liker å tenke kan kose seg med hjernetrimspillet Columns (som minner litt om Tetris), mens actionfanatikere kan glede seg over Space Harrier, som hadde svært imponerende 3D-grafikk da det kom ut på åttitallet.

De to siste spillene i pakken er Fantasy Zone og Tant R & Bonanza Bros. Førstnevnte går ut på å sanke sammen kronestykker, mens sistnevnte er en samling 40 minispill for opp til tre spillere.

Siste fra forsiden