StarCraft II-beta like rundt hjørnet

Senere denne måneden

Blizzard har nytt Battle.net og StarCraft II-beta på gang.

Activision Blizzard presenterte både tall for fjoråret og planer for fremtiden i går, og som ventet var det Blizzard-delen av selskapet som hadde den mest spennende nyheten å by på.

Ikke lenge til nå.

De planlegger nemlig å lansere den etterlengtede betatesten av StarCraft II senere denne måneden. Det vil i starten være snakk om en lukket betatest, men den vil inkludere gamere fra hele verden.

Samtidig er en ny utgave av Battle.net like rundt hjørnet, og Blizzard har lagt ut en nettside og video som skryter av nyhetene. Planen deres er å gjøre Battle.net til den viktigste destinasjonen for onlinespilling.

Når StarCraft II: Wings of Liberty lanseres senere i år vil det bli tilgjengelig fra Battle.net samtidig med butikklanseringen.

Blizzard-sjef Mike Morhaime fortalte også at antallet som spillet World of Warcraft har holdt seg stabilt på 11,5 millioner siden 2008. Det gigantiske MMO-spillet har med andre ord sluttet å vokse, men dette vil utvilsomt endres når World of Warcraft: Cataclysm lanseres senere i år.

Siste fra forsiden