Ser du hva som mangler på omslaget til høyre?

Konami visker fremdeles med viskelæret.

Konami

Først fjernet Konami Hideo Kojimas navn fra Metal Gear Solid V: The Phantom Pain-nettstedet i mars. Så begynte de å fjerne alle spor av ham og utviklingsstudioet Kojima Productions fra alle nettsteder de selv har kontroll over.

Nå har de, som du kan se i toppbildet ovenfor, også skrubbet vekk navnet til den profilerte spillskaperen og Kojima Productions fra den nyeste utgaven av spillomslaget. Slik ståa er nå blir det spennende å se om spillets rulletekst også unngår å nevne Kojima og Kojima Productions i det hele tatt.

Lang prosess

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Alt tyder altså på at Metal Gear Solid V: The Phantom Pain blirdet siste spillet Hideo Kojima og Kojima Productions produserer for Konami. Etter at Konami begynte å fjerne alle spor av spillutvikleren og studioet, har alt egentlig bare pekt den veien.

Også Silent Hills havnet i skuddsonen, og ble kansellert kort tid etterpå. I tillegg fjernet Konami skrekkspillet P.T. fra PlayStation Store.

I helgen fortalte også Akio Otsuka, som har hatt stemmen til hovedperson Solid Snake gjennom flere innslag i Metal Gear Solid-serien, at Kojima Productions hadde blitt oppløst.

Metal Gear Solid regnes ofte som en av snikesjangrens ypperste.
Vi tok nylig et tilbakeblikk på PlayStation-spillet »

(Kilde: NeoGAF)

Siste fra forsiden