Age of Empires Online kunngjort

Serien lever videre

Ensemble er nedlagt, men spillserien deres lever videre.

Da Microsoft la ned den tradisjonsrike strategispillutvikleren Ensemble Studios i fjor, var det mange som fryktet at Ensembles flaggskipserie, Age of Empires, ville gå med i dragsuget. Heldigvis ser ikke dette ut til å være tilfellet.

Ny grafikkstil.

Nå har nemlig Microsoft kunngjort Age of Empires Online, som er under utvikling hos Robot Entertainment (en fersk utvikler som blant annet har Ensemble-grunnlegger Tony Goodman med på laget). Dette spillet vil lanseres via digital distribusjon i 2011.

Age of Empires Online vil benytte seg av seriens allerede veletablerte gameplaykonsepter, og er et sanntidsstrategispill der du får skape et klassisk, gresk imperium, samle inn ressurser og krige. Fokuset blir på nettspilling, og spillet beskrives som en "levende onlineverden i stadig vekst".

Spillet ser ut til å følge den etter hvert så populære forretningsmodellen med mikrotransaksjoner. Vi loves stadige utvidelser, inkludert nye sivilisasjoner, etter lansering.

Du kan finne mye mer informasjon om det kommende spillet på det offisielle nettstedet. Der kan du også melde din interesse for å bli med i en lukket betatest, som allerede er i gang.

Siste fra forsiden