Setter fokus på historien

Det kommende Transformers-spillet utforsker et nytt og viktig kapittel i Transformers-historien.

Det blir mye fokus på historie og opprinnelse i det nye Transformers-spillet, skal vi tro Activision. I en pressemelding kunngjør de at Transformers: War for Cybertron vil synke dypt inn i robotuniverset med to ulike historielinjer.

Historietung robotkrig

Spillet lages av den prisbelønte utvikleren High Moon Studios og skal foregå på robotenes hjemplanet Cybertron, hvor den episk historien om borgerkrigen som startet det hele utfolder seg.

Transformers: War for Cybertron blir altså et spill som handler om opprinnelsen til Transformers, og ifølge Activision vil spillet både ha en enspillermodus og online-modier med samarbeid eller mann-mot-mann-kamper.

Activision jobber for første gang sammen med Transformers-skaperen Hasbro for å lage et spill som fremstiller dette kritiske punktet i historien best mulig.

Det vil være to ulike kampanjer i spillet: Autobot-kampanjen forteller en heroisk historie om kampen for å redde hjemplaneten, og Deception-kampanjen handler om maktbegjæret og trangen til å kontrollere universet.

Transformers: War for Cybertron utvikles til Xbox 360, PS3, PC, Wii og DS og har ennå ingen lanseringsdato, men kommer en gang på nyåret. Sjekk hjemmesiden for oppdateringer.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden