SiN Episodes til konsoll?

Det ser ut til at SiN Episodes kommer til Xbox 360 og kanskje også PS3.

I et intervju med nettstedet Aintitcoolnews fortalte Tom Mustaine fra Ritual at studioet planlegger å lage en Xbox 360-versjon av SiN Episodes. Planene deres er ikke ferdige enda, så de har ikke kommet med noen offisielle kunngjøringer, men det ser ut til at tanken er å lansere episodene gradvis over Xbox Live Arcade. Mustaine fortalte også at de håpet å lage en versjon for PS3.

For øyeblikket holder imidlertid SiN Episodes seg på PC, hvor det distribueres eksklusivt over Valve sin Steam-plattform. I en kommentar til nettstedet Gamespot forsøkte Mustaine å dempe entusiasmen rundt nye versjoner, og fortalte at ingen ting er fast bestemt enda. Ritual vil imidlertid komme med en kunngjøring så snart de får fastlagt planene sine.

Den første episoden i Ritual sin SiN Episodes-serie ble nylig utgitt, og har fått blandet kritikk av pressen og spillere. Noen ser ut til å være begeistret over spillets actionfylte gameplay, mens andre ikke er helt overbevist. Mer informasjon om spillet finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden