Sony saksøkes av kunder

Sinte yankeer

PlayStation 3-trøbbel har ført til søksmål mot elektronikkgiganten.

Sony er ikke uvant med søksmål, og bare spillavdelingen fører til jevnlige juridiske angrep fra sure forbrukere og tvilsomme firmaer som tok patent på et eller annet vagt konsept en gang på 90-tallet. Det ferskeste i den lange rekken er det to karer fra Statene som står for, nærmere bestemte en fra Texas og en fra Iowa.

Ifølge GameSpot er det september-oppdateringene av programvaren til PlayStation 3 som er stridens kjerne. De to spillerne skal ha fått sine respektive konsoller ødelagte av oppdateringene, og skal blant annet ha fått problemer med kontroll og Blu-Ray-spiller. Når de kontaktet Sony om problemene, skal de ha fått som svar at skadene ikke var relaterte til oppdateringene. Videre ville det kostet dem 150 dollar hver å fikse maskinene.

De har nå varslet et massesøksmål mot Sony på vegne av alle PlayStation 3-eiere som fikk sine konsoller skadet av oppdateringene. Sony anklages for å ha feilinformert om eventuelle problemer med maskin- og programvaren, samt for ikke å ha fikset maskinene gratis når de ble ødelagte.

Hvor mye som kreves i oppreisning er ikke offentliggjort.

Siste fra forsiden