Blair Witch

Sjekk den nifse traileren fra det nye Blair Witch-spillet

Mange grøss i vente.

Under årets E3-messe ble det kunngjort et nytt spill basert på Blair Witch-universet vi husker fra den kjente skrekkfilmen Blair Witch Project. Nå foreligger den første offisielle gameplay-traileren fra spillet.

Traileren, som du kan se øverst i artikkelen, gir oss innsikt i de mørke skogsomgivelsene spilleren må navigere gjennom og noen av de spillmekaniske elementene.

I Blair Witch inntar man rollen som Ellis, en eks-politimann som begir seg ut på en etterforskning av en mystisk forsvinningssak som omhandler en ung gutt.

Bloober Team

Marerittaktig skogvandring

Etterforskningen utvikler seg til et «endeløst mareritt», i utviklerens egne ord, etter hvert som man konfronteres med de mystiske kreftene som hjemsøker skogen.

Spillet beskrives som et førstepersons psykologisk grøsserspill, hvor spilleren må navigere gjennom områder hvor både tid og rom fordreies, og forsøke å bevare forstanden til hovedpersonen.

Som man kan se i traileren har man blant annet en hund og et kamera til rådighet, men akkurat hva alt dette kan brukes til er ennå noe uklart.

Spillet er utviklet av Bloober Team, som tidligere har stått bak Layers of Fear, et slags psykedelisk grøsserspill der man styrer en gal maler som prøver å fullføre sitt største mesterverk.

Blair Witch lanseres til PC og til Xbox One den 30. august i år.

Les også: Death Stranding-trailer viser en ny mystisk figur »

Siste fra forsiden