Konkurranse

Julekalender 2014 - luke 4

Sjekk hva som gjemmer seg i den fjerde luka

Dagens premier byr på solide eventyr.

Shutterstock/YanLev

Julekalenderen på Gamer.no har vært et fast og populært innslag siden 2003, og vi gjør naturligvis ingen unntak i år. Årets kalender er fylt til randen av kule premier som vi skal dele ut hver dag frem til julaften. Vi røper ingenting før lukene faktisk åpnes, men lover et rikholdig utvalg av spill, utstyr og konsoller for enhver smak.

Tre spill til PlayStation 4

Årets fjerde luke inneholder tre flotte PlayStation 4-spill: LittleBigPlanet 3, The Last of Us Remastered og inFamous Second Son.

Infamous: Second Son.

I LittleBigPlanet 3 møter vi Sackboy på nye, fargerike eventyr. Denne gangen har han fått med seg tre nye venner som byr på ulike egenskaper og superkrefter. Ved siden av en veslevoksen historie er både flerspillermoro og kreativ lek på plass, og grafikken har fått seg en grafisk oppdatering siden sist. LittleBigPlanet 3 er en velskapt, hjemmelagd og sjarmerende opplevelse.

The Last of Us: Remastered.

The Last of Us Remastered er en grafisk forbedret versjon av det kritikerroste spillet fra 2013, og inneholder i tillegg ekstrakapittelet Left Behind. Eventyret med Joel og Ellie er spennende, drivende og følelsesladd, og utvidet grensene for historiespilling i spill da det først kom ut.

Dersom du drømmer om å være din egen superhelt eller superskurk er inFamous: Second Son spillet du leter etter. I skoene til hovedpersonen er superkreftene i fokus, og spilleren står fritt til å takle den åpne verdenen slik man selv vil. Spillet ser fantastisk ut, historien fenger og det er masse å gjøre i denne digitale utgaven av Seattle.

For å være med i trekningen om dette utstyret må du svare på to spørsmål, levert av Spillquiz med Jon Cato og Magnus – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Du må også oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker vinnere hver mandag i desember.

Spillrulett
208 har spilt i dag

208 har spilt, slår du snittet?

Siste fra forsiden