Sjekk om du vant denne unike Uncharted-utgaven av PlayStation 4

Vi har trukket en heldig vinner.

Sony

Siden fredag har våre lesere hatt anledning til å delta i en konkurranse om en stilig PlayStation 4 Uncharted Edition. Dette gjorde vi i samarbeid med YouTuberne hos Gutterommet.

Den spesialdesignede maskinen kommer i en gråblå fargetone, og et bilde av Nathan Drake pryder oversiden av konsollen. «Sic Parvis Magna», mottoet til både Nathan og hans forgjenger Francis Drake, står skrevet i gullbokstaver på fremsiden. Det følger også med matchende håndkontroll og selvsagt en kopi av selve spillet.

Sånn ser den ut.
Sony

Alt man måtte gjøre for å delta i trekningen var å svare korrekt på følgende to spørsmål:

1) Hvor fant YouTuberne hos Gutterommet denne konsollen? Riktig svar: På ei strand.

2) Når ble Uncharted 4: A Thief's End sluppet i Norge? Riktig svar: 10. mai.

Den heldige vinneren denne gangen ble: Bjarte Haugen. Gratulerer! Premien er på vei i posten.

Uncharted 4: A Thief's End ble sluppet for litt over tre uker siden, og har blitt hyllet av både fans og anmeldere verden over.

Utviklerne Naughty Dog avslutter eventyret med Nathan Drake i det fjerde spillet i serien, og atter en gang skal han ut på heseblesende og actionfylte eventyr. Her på Gamer.no fikk spillet 9 av 10 mulige poeng, og anmelder Audun Rodem slo fast følgende:

– Med Uncharted 4: A Thief's End har Naughty Dog greid å skape nok et fantastisk spill i en serie som allerede er preget av minst ett annet fantastisk innslag (ja, jeg snakker om Uncharted 2: Among Thieves). Nesten alt er hakket mer finslipt og ferdigspikket enn tidligere, med en bedre flyt og et bedre utvalg av tilnærmingsmåter på alt fra kampsekvenser til utforskning.

Siste fra forsiden