Sjekker du vår Spillkalender?

Vi følger med på hva som kommer, slik at du bare kan glede deg.

Vi i Gamer.no elsker å glede oss til spill. Vi gjør det konstant, selv om mange av oss aldri får testet alle perlene som kommer ut.

Derfor legger vi mye ressurser i å kartlegge hva som kommer av spill fremover, både i nær fremtid og i måneder og år frem i tid. All infoen vi klorer til oss legger vi til i vår Spillkalender.

Dette blir knalltøft!

Her kan du se noe av det som har kommet ut ti år tilbake i tid, og hva som skal komme av spennende spill. Vi forsøker å oppdatere så bredt som mulig, selv om det selvsagt alltid er noe som faller utenfor. Derfor er vi glade for tips fra dere om dere finner feil eller mangler i kalenderen.

I tillegg til norske datoer får du også servert spillets omslag, sjanger, aldersmerking, en kort beskrivelse og fakta som utvikler og utgiver. Videre streber vi etter å legge inn ferske skjermbilder dere kan sjekke ut.

Vi oppdaterer Spillkalenderen hele tiden, senest i dag la vi til alle slipptitlene til 3DS. 25. mars blir en spennende dato i spillåret 2011. Disse titlene er foreløpig bare bekreftet for Storbritannia, men vi forventer at det vil se veldig likt ut her i Norge.

Som vi har vært inne på i vår ferske artikkelserie er det litt av hvert å se frem til i februar. Min favoritt? Bulletstorm, uten tvil. Jeg har kjørt igjennom det, og er nyforelsket. Vent deg en aldri så liten sniktitt/intervju senere i dag.

Uansett oppfordrer vi deg til å sjekke Spillkalenderen så ofte du kan, og hjelp oss gjerne med å gjøre den enda bedre. Vi vet det er mange lesere som allerede svipper innom den seksjonen med jevne mellomrom – men vi vil ha enda flere på besøk!

Siste fra forsiden