Skal barnet hete Go?

Har Sony avslørt litt mer enn planlagt om den kommende oppgraderingen av PSP?

Det er ikke lenger en hemmelighet at Sony jobber med en ny PSP. Plattformen fikk voldsomt mye publisitet for et par måneder siden grunnet annonseringen av flere topptitler, samtidig som ryktene om en ny utgave av konsollen florerte på nettet.

Nå kan det virke som ryktene om en ny utgave var mer håndfast enn man kanskje var klar over. Ryktebørsen har igjen våknet til liv, flere nettsider har nå begynt å spekulere i både navn, spesifikasjoner og utseende. Ryktene kommer fra nettsiden 1UP.com, som ifølge de selv allerede skal ha fått en titt på konsollen i sammenheng med en kommende annonsering fra Sony. Konsollen vil ifølge 1UP få navnet "Go!" og vil bli utstyrt med både en større skjerm og såkalte "slide"-kontrollere. I tillegg heller ryktene også kraftig mot at konsollen ikke vil komme med Sonys UMD-format, noe som virker nokså troverdig ettersom Sony tidligere har hintet mot at de ønsker å fokusere utelukkende på digital distribusjon - blant annet fordi flere utviklere angivelig har sett seg lei på de massive tapene fra piratkopiering.

Verdt å merke seg er at nettsiden i ettertid har redigert podcasten som nevnte den kommende konsollen - mon tro om storebror Sony hadde noe med det å gjøre?

(Kilde: 1UP.com, Kotaku.com)

Siste fra forsiden